Vergoedingen

Een groot aantal zorgverzekeraars erkent de waarde van psychosociale therapie door sessies te vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Het gaat hier om zorgverlening in het kader van hulp bij sociale en emotionele problemen. Jeugdpraktijk Groen is aangesloten bij de NFG, dit is een erkende beroepsvereniging die door veel zorgverzekeraars wordt erkend. Voor meer informatie kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Onder de noemer psychosociale hulpverlening/ begeleiding kunnen de sessies als aftrekpost bij de inkomstenbelasting worden opgevoerd. Je kunt de gemaakte kosten ook als bijzondere ziektekosten op uw belastingaangifte aftrekken.

Als je PGB ontvangt kan coaching eventueel hieruit betaald worden. Neem hiervoor contact op met het zorgloket van jouw gemeente.

 

Tarieven

Onderdeel Tijdsduur Tarief
Eerste contact Per mail/ telefonisch Gratis
Intakegesprek 60 min €75,00
Coachsessie 60 min €75,00
Psychosociale therapie 60 min €75,00
Brain Blocks 60 min €75,00
Evaluatiegesprek ± 60 min €75,00
Eenmalig verslag (op aanvraag) 1 €75,00

*bovengenoemde prijzen gelden vanaf 1 januari 2022

Getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw. In het uurtarief zijn kosten van voorbereidingstijd, gebruik van materialen, uitwerking en bijscholing verwerkt. 

 

Annulering

Bent u onverwachts toch verhinderd? Laat dit dan uiterlijk 24 uur van te voren weten, zodat de afspraak nog verzet kan worden. Anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

Voorwaarden en privacy


Bekijk hier de privacyverklaring en hier de algemene voorwaarden die gelden bij begeleiding en coaching van Jeugdpraktijk Groen.

Mocht je onverhoopt om welke reden dan ook ontevreden zijn, dan hoop ik dat je dit eerst met mij wilt bespreken, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Als dit niet lukt of als het te moeilijk voor je is, dan kun je de NFG raadplegen.