Pakketten

Het is voor iedereen fijn als er in je leven een keer wordt meegekeken naar je persoonlijke ontwikkeling. Soms is een steuntje in de rug al voldoende om er weer met zelfvertrouwen tegenaan te gaan. Ieder kind groeit en ontwikkelt op zijn eigen manier. Toch kunnen bepaalde inzichten in een periode gegeven worden. Daarom bied ik ook pakketten aan. Het kind kan dan thuis, met hulp van ouders, deze inzichten en tips steeds beter leren praktisch in te zetten. Zie het als een zaadje dat geplant wordt. Met aandacht kan dit uitgroeien tot een mooie plant of bloem. Ik blijf altijd kijken naar wat het kind op dat moment nodig heeft en ik sluit dit aan bij zijn/haar eigen leerproces.

Inbegrepen

Telefonisch  kennismakingsgesprek

 Intake met ouders

6 coachsessies met kind

 Eindevaluatie met ouders

 Leuke afsluiting

Zelfvertrouwen

Met dit pakket wordt gefocust op de talenten en kwaliteiten die het kind al in zich heeft, zodat het kind leert trots te zijn op zichzelf. Het kind krijgt door inzichten die gegeven worden de kans om zijn positieve gedachten te vergroten. Hiermee krijgt het kind een boost voor zijn zelfvertrouwen.

Waarbij zou jouw kind meer zelfvertrouwen willen ervaren?

 

Pakketprijs €499

Emoties

In de sessies van dit pakket leert het kind welke emoties er zijn en welke functie ze hebben. Er worden inzichten gegeven in de werking van emoties bij het kind en wat hij daarin nodig heeft. Het kind wordt gecoacht in het leren omgaan met een lastige emotie, zodat het kind deze leert reguleren en kalmeren.

Welke emotie is voor jouw kind lastig te reguleren?

Pakketprijs €499

Vol hoofd

Met dit pakket wordt het kind gecoacht om zijn (pieker) gedachten de baas te worden. Het kind krijgt inzicht in zijn helpende of niet-helpende gedachten. Ook krijgt het kind handvaten om een vol hoofd te legen en wordt er gekeken naar welke signalen het lichaam afgeeft bij een vol hoofd.

Wat zou een minder vol hoofd kunnen betekenen voor jouw kind?

Pakketprijs €499

Goed om te weten als je een pakket afneemt:

  • Voor het intakegesprek kom ik graag bij jullie thuis.
  • Veel sessies kunnen tegenwoordig ook onder schooltijd plaatsvinden op de school van uw kind. Hierover ga ik graag samen met u en de school in gesprek.
  • Voor het einde van de sessie, sluit een ouder aan. Zo kunnen kinderen samen met hun ouders thuis oefenen met de geleerde vaardigheden. Als ouder ken jij je kind het beste en op deze manier voelt je kind zich door jou gesteund.
  • Bij een pakket ontvangt u één factuur voor het gehele bedrag voorafgaand aan de begeleiding. Het bedrag dient bij de start voldaan te zijn.
  • Als er bij afname van een pakket toch een sessie meer nodig blijkt te zijn, zal bij een losse sessie 5% korting worden berekend.

Heeft u vragen?

Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.

Jeugdpraktrijk groen